Crush Crush
Lager / 3.5% ABV
世紀の大発明?!海外を渡り歩き、遂に究極のビールの“飲み方”を開発したと豪語するHop Dude。一生ビールを絶え間なく飲み続けたい想いと奇想天外な熱量から、激ヤバマシン「Crush Crush」を制作。お披露目と称した飲み会に現れた姿こそ奇妙だが、息を吸うようにビールを飲んで、四六時中ビール天国なんて最高じゃん!
WCBとしては低アルコールすぎる“3.5% ABV”のラガーが完成。いつでも、どこでも安心のゴクゴクいけるラガーのレシピは、アメリカ西海岸の旅で得た手法なんだとか。
パンを思わせるクリスピーなシリアルやクラッカーのような香り。レモンなど柑橘を連想させる明るい風味が、草のような印象を引き立てる。今回、軽やかボディ&クリーンな味わいを出すために、ラガーリング(低温熟成)期間として2週間を費やしています。
You’ve guessed it - this one is CRUSHable. And we’ll keep the spiel simple - 3.5% super low ABV and light body to let the early hot side only lupulin additions shine through. What feels like an Italian Pils (dry hopped pils) is really just a “back to the basics” take on alpha acids and kettle additions. Top it off with the right amount of fizz and you’re welcome. Let this one hold you tight all the way into the night as you find yourself (hopefully) back into those wee-hour Japanese drinking swings.