Cruisin'
Hazy IPA / 7.0% ABV
w/Coconut. Dry Hopped with Loral, Strata & Sabro
新たなビールとの出合いを求めて、いざ出発!仕事も遊びもすべての刺激は惜しみなくレシピのアイデアに。仲良しHop Dudeたちが提案する楽しいHazyの造り方。今回は、気分だけじゃなくカラダ全体で感じるために?!
ココナッツピューレ120㎏を投入し、さらにSabroでドライホップしてココナッツ感マシマシに。
ココナッツにヨーグルト、黄色い果実を連想させるアロマ。フレーバーにはパイナップルや白桃を感じ、トロピカルムードが加速。ソフトなボディに滑らかな口当たりのあと、やんわり漂うアルコールの温かみ。後口には柑橘感の印象も。
どんな季節でも、やっぱり行き着く先はトロピカル。いつだって南国気分でゆったり #もちもち用宗 で、爽やかな海風を感じながら、より気分を高めるCruisin'。
It’s not often our Alchemist decides to straight up add adjuncts to our hazy goodies - but 2023 isn’t exactly on script. Cruisin’ goes beyond Sabro having pseudo-coconut vibes with massive real coconut additions, for a pronounced coconutty sensory across the board. Cruisin’ = citrusy peel bitterness meets coconut savory sweetness, a pretty stellar combo as we wind down yet another humid af Shizuoka summer.