Creami Boi
Oat Cream Hazy IPA / 7.5% ABV
w/Ekuanot, Moutere & Nelson Sauvin
クリームの波のように、ゆるやかに穏やかな“Creami Boi”は、妖しく光る眼鏡の奥に、熱きギークなスピリットを秘めている。鋭い洞察力と、内に秘めた燃え滾る力強いエネルギーで、醸造に勤しむ心優しきオトコ。彼のユーモアあふれるアイデアは、WCBに新たな刺激をもたらす。
青い刈草やスイカ、黄桃を連想させるアロマ。風味はメロンやスイカといった瓜系から、アプリコットや桃のようなストーンフルーツへと移り変わり、ほのかなベリー感も。桃のジューシーなアロマが口の中に広がりつつも、開けたてホップ袋を連想させる青い風味が印象に残る。
己の信念に基づきながら、オリジナルが過ぎる官能表現を操り、ビールを丸裸に分析🧪音楽、スポーツ、ビール……語らせたら用宗イチ?!好きな物をとことん追求する妥協なき世界で、人生を楽しめるかは自分次第。
Natural progression? It’s brewer Shinpei’s turn to cook (and be featured on the label) and his concoction is a super smooth oat-laden lactose-filled hop bomb, Creami Boi. Can’t go wrong when Creami is the name and Hazy is the game. While def pushing the envelope on the grain bill and milk sugar additions for mouthfeel upgrades and residual sweetness boosts, there is still more than enough hop influence and just enough bitterness throughout to make this elixir decidedly well-balanced. Shinpei throwing fire right now man. He doesn’t make it out of the cellar much but when he does high-fives and toasts for the Boi, and cheers to easy-drinking hazies.